Πολιτική Απορρήτου

Ισχύει από Ιούνιο 2023

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον δικτυακό τόπο του gr-tourism.gr

Όλα τα μέλη της Gr- Tourism στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ενώ ταυτόχρονα σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των
προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ισοτόπου μας.
Είναι ύψιστης σημασίας για εμάς να σας εξηγήσουμε ποια δεδομένα και για ποιους λόγους επεξεργαζόμαστε μέσω της ιστοσελίδας μας, καθώς και να σας περιγράψουμε τα δικαιώματα και τις επιλογές που έχετε σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.
Αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ώστε να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
 
Υπεύθυνος Επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων
Όνομα εταιρίας: GR-TOURISM EE
Διεύθυνση: Α.Παπαναστασίου 11, Χαϊδάρι 124 62
E-mail: [email protected]

Πληροφορίες αναφορικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε
Μέσω της ιστοσελίδας μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για να υποβάλετε μια ερώτηση.
Στην περίπτωση αυτή θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, καθώς και μια σύντομη περιγραφή του αιτήματός σας.
 

Πως χρησιμοποιούμε αυτή την πληροφορία
Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας μόνο για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας.
Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στον ισότοπό μας, ο οποίος φιλοξενείται σε τρίτο πάροχο, με τον οποίο υπάρχει σύμβαση συνεργασίας η οποία εξασφαλίζει το κατάλληλο επίπεδο προστασίας το οποίο προσφέρουμε για τα προσωπικά σας δεδομένα.
Θα διαβάσουμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ενδέχεται να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας, ώστε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από ισότοπό μας, ώστε να επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για προϊόντα και υπηρεσίες μας, που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να λάβουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν.
 
Πόσο διάστημα φυλάσσονται τα δεδομένα σας
Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για ένα μήνα από την υποβολή του αιτήματός σας, εκτός εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας
να σας στέλνουμε πληροφορίες μάρκετινγκ σε συνεχή βάση, οπότε θα τα διατηρήσουμε όσο συνεχίζετε να συναινείτε.
  
Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
Δικαίωμα πρόσβασης: Μπορείτε να ζητήσετε επιβεβαίωση σχετικά με το εάν οι προσωπικές πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Gr-Tourism και να λάβετε αντίγραφο αυτών των πληροφοριών.
Μπορούμε να αρνηθούμε να επεξεργαστούμε αιτήματα που είναι κακόβουλα ή πρακτικές που θέτουν σε κίνδυνο το απόρρητο των άλλων ή για τις οποίες η πρόσβαση δεν απαιτείται άλλως από την ισχύουσα νομοθεσία.
Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορείτε να ζητήσετε διόρθωση εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ανακριβή.
Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας πληροφοριών σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. εάν δεν είναι πλέον απαραίτητο να παρέχουμε οποιεσδήποτε υπηρεσίες σε εσάς.
Δικαίωμα προβολής αντιρρήσεων: Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ. για τη χρήση των δεδομένων σας για τη στόχευση διαφημίσεων.
Δικαίωμα περιορισμού: Μπορείτε να ζητήσετε περιορισμούς στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ. εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ανακριβή ή έχουν υποστεί επεξεργασία παράνομα.
Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων: Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε προσωπικά στοιχεία που σας παρέχονται σε μηχανικά αναγνώσιμη μορφή.
 
Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αιτήματος στην ιστοσελίδα μας πατώντας εδώ ή να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: [email protected]

 
Σε περίπτωση διαμαρτυρίας
Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε μια καταγγελία σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα
Τηλέφωνο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
E–mail: [email protected]
 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου
Ενδέχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας να προβούμε σε τροποποιήσεις. Στις περιπτώσεις όπου η μεταξύ μας επικοινωνία εξακολουθεί συνεπεία χορήγησης συναίνεσης από εσάς για λήψη ενημερωτικών δελτίων, θα σας ενημερώσουμε για τέτοιες τροποποιήσεις με τρόπο σαφή και κατανοητό.